19 maart: Componence op Congres Intranet 2013

Op dinsdag 19 maart is Componence met een stand aanwezig op Congres Intranet, het jaarlijkse symposium voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met intranet en employee portals. Dit vijfde Congres Intranet vindt evenals de voorgaande edities plaats in de spectaculaire Polarzaal van de Jaarbeurs Utrecht.

Vooraanstaande sprekers

Congres Intranet 2013 biedt (senior)management, communicatieprofessionals, ICT'ers, intranet- en informatiemanagers een gevarieerde line-up van deskundige sprekers uit binnen- en buitenland. Experts als Luis Suarez, Mark Morrell, Euan Semple en Steven van Belleghem geven in inspirerende presentaties hun visie op intranet, interne social media en online collaboration.

Praktijkcases

Het programma omvat ook talrijke praktijkcases, gepresenteerd door onder meer de Rabobank, Ahold, Coca-Cola, KPN, ABN AMRO en het RIVM. Op verzoek van hoofdsponsor Liferay bespreekt Jeroen Buijs, hoofd internetcommunicatie van de Radboud Universiteit Nijmegen, zijn ervaringen met Liferay Portal als dashboard voor studenten. Componence heeft de succesvolle studentenportal van de RU samen met de universiteit ontwikkeld en werkt momenteel aan de medewerkersportal.

Live demonstraties

Componence is de enige Liferay Platinum Partner in de Benelux. Wij zijn specialist in intranet en collaboration oplossingen op basis van Liferay producten. Tijdens Congres Intranet 2013 ontvangen wij u graag in onze stand voor live demonstraties van Liferay Portal en Social Office. Meld u snel aan, want organisator Entopic rekent ook dit jaar weer op een uitverkocht evenement.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Componence via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560 of kijk op www.congresintranet.nl.

Meer Nieuws