28 januari 2013: Componence Liferay Roadshow

Componence begint 2013 goed met de jaarlijkse Componence Liferay Roadshow. Belangstellenden zijn op maandagmiddag 28 januari van harte welkom bij dit informatieve evenement dat Componence en Liferay samen organiseren. Het programma omvat naast interessante presentaties vooral veel gelegenheid om de Liferay experts van Componence te ontmoeten.

Actuele praktijkcases

De innovatieve Liferay oplossingen van Componence helpen tal van bedrijven en instellingen om verbeteringen te realiseren in hun dienstverlening en kostenefficiĆ«ntie. Klanten nemen actuele Liferay praktijkcases door en delen hun ervaringen, waarbij het accent ligt op intranet en extranet. 

Nieuw van Liferay

De release van Liferay Portal 6.2 Enterprise Edition biedt straks het allernieuwste op het gebied van portals, social media, content en collaboration. Ruud Kluivers, senior manager business development bij Liferay, bespreekt alvast de verbeterde functionaliteit van deze editie. Maarten van Heiningen, senior portal solution consultant bij Componence, presenteert Liferay Social Office 2.0 EE, de nieuwe zakelijke omgeving voor samenwerken binnen teams.

Meet the Experts

De Componence Liferay Roadshow 2013 is ook het moment om antwoord te krijgen op specifieke vragen over Liferay producten en de onderscheidende services van Liferay Platinum Partner Componence. Daarom is er dit jaar extra veel tijd om van gedachten te wisselen met de senior consultants van Componence.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk

Belangstellenden kunnen zich hier aanmelden voor de Roadshow op maandagmiddag 28 januari. Uiterlijk 14 januari volgt gedetailleerde informatie over de locatie (in de buurt van Amsterdam), de aanvangstijd en het programma. Het aantal plaatsen is beperkt. Aan de Liferay Roadshow zijn geen kosten verbonden.Meer weten?

Neem contact op met Componence via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560.

De Componence Liferay Roadshow is bedoeld voor eindklanten. IT-dienstverleners ontmoet Componence graag op een community event.

Meer Nieuws