APS sites Centrum School en Veiligheid (CSV) live

Componence heeft vier nieuwe sites opgeleverd voor het Algemeen Pedagogisch Studiecentrum (APS). Het gaat om de themawebsites PestWebProject Preventie Seksuele Intimidatie PPSIGay&School en de site van het overkoepelende Centrum School en Veiligheid. Het Centrum School en Veiligheid is ingericht door APS in opdracht van het Ministerie van OC&W.

Informatie, advies en ondersteuning

De nieuwe CSV sites bieden jeugdigen, ouders en leerkrachten een overzichtelijke structuur die eenvoudig toegang geeft tot informatie, advies en ondersteuning rond veiligheid op school. Gebruikers vinden er naast nieuwsberichten, een agenda en documentatie ook een shop met gerelateerde producten. Componence ontwikkelde de sites op basis van Liferay Portal 6.1 Enterprise Edition en migreerde de bestaande content van het Centrum School en Veiligheid naar de vier nieuwe omgevingen.

APS Portaal en Onderwijs Anders NU

Al eerder realiseerde Componence voor APS het innovatieplatform voor onderwijsprofessionals Onderwijs Anders NU en de corporate portal APS Portaal, beide eveneens gebaseerd op Liferay Portal 6.1 Enterprise Edition. De uitgebreide standaardfunctionaliteit Liferay Portal werd daarbij aangevuld met maatwerkoplossingen voor onder meer social networking, samenwerken en kennisdelen.

Meer Nieuws