Componence bezoekt DevCon 2013

Op 9 en 10 oktober vindt in Berlijn de eerste Liferay Developer Conference plaats. Liferay engineers, ontwikkelaars en communityleden van over de hele wereld zullen elkaar daar ontmoeten om ervaringen uit te wisselen en om hun technische kennis verder te verdiepen. Vanzelfsprekend reist ook Componence af naar Berlijn.

Presentaties, trainingen en workshops

Op het programma van de Liferay Developer Conference staan veertig in-depth presentaties, trainingen en technische workshops. Ze worden verzorgd door een gevarieerde line-up van internationale Liferay specialisten, onder wie Maarten van Heiningen, senior Liferay consultant bij Componence. Maarten zal een presentatie geven over Social Office. Natuurlijk is er ook veel ruimte om met de Liferay experts in gesprek te gaan en om waardevolle inzichten en ervaringen delen.

Community happening

Het tafelvoetbaltoernooi dat Componence vorig jaar organiseerde, krijgt een vervolg in het avondprogramma van de eerste DevCon. De organisatie is deze keer volledig in handen van de Nederlandse Liferay User Group en voorzitter Corné Aussems. Daarmee is dit sportieve evenement uitgegroeid tot een ware community happening met een Hollands tintje.

Voorafgaand aan de DevCon 2013 bezoekt Componence de Unconference op 8 oktober. Deze dag voor Liferay engineers zal geheel in het teken staan van kennisdelen en samenwerken om Liferay gezamenlijk naar nog hoger niveau te brengen. De agenda van de Unconference wordt pas bepaald tijdens de eerste bijeenkomst.

Meer weten?

Neemt u contact op met Componence via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560. Voor uitgebreide informatie over de Liferay Developer Conference 2013 gaat u naar http://www.liferay.com/web/devcon2013.

Meer Nieuws