Componence hoofdsponsor DevCon 2017 Amsterdam

 4 - 6 oktober: Liferay DevCon Amsterdam

De Liferay Developers Conference komt naar Nederland! Componence is hoofdsponsor van dit unieke event op 5 en 6 oktober in Amsterdamse Beurs van Berlage. De DevCon 2017 wordt voorafgegaan door een Unconference op 4 oktober in Pakhuis De Zwijger – eveneens in Amsterdam. Mis het niet en schrijf nu in!

DevCon in de Beurs van Berlage

De jaarlijkse Liferay DevCon is een ontmoetingsplek voor een internationaal gezelschap van bevlogen Liferay experts. Met meer dan 40 verhelderende sessies en technische workshops zal het tweedaagse programma ook nu weer alle gelegenheid bieden om nieuwe kennis en ideeën op te doen. Dat deze vijfde editie van de Liferay DevCon plaatsvindt in de monumentale Beurs van Berlage in hartje Amsterdam, geeft het event een bijzonder tintje.

Unconf en Community Event

Op woensdag 4 oktober kunnen Liferay-adepten alvast in de stemming komen op de Unconference in Pakhuis De Zwijger te Amsterdam. Hier zal alles draaien om kennisdelen, samenwerken en samen leren. Om zo productief mogelijk te kunnen zijn, stellen de deelnemers de agenda voor Unconf gezamenlijk vast tijdens de eerste sessie van de dag.

De 4e oktober wordt afgesloten met een gezellig Community Event bij het Amsterdamse Level Eleven. Een unieke locatie die een adembenemend uitzicht biedt over onze prachtige stad. Deelname aan deze eveneens door Componence gesponsorde pre-DevCon bijeenkomst is gratis.

Inschrijven of meer weten?

Ga naar www.liferay.com/web/events-devcon. U kunt ook contact opnemen met Componence via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560.

Meer Nieuws