Componence levert ICCO portal succesvol op.

Ontwikkelingsorganisatie ICCO beschikt over een vernieuwde intra- en extranetportal. Componence migreerde het bestaande platform van Liferay Portal 6.0.6 CE naar Liferay Portal 6.1.3 EE. Met deze upgrade is de weg vrij naar verder optimalisering met aanvullende functionaliteiten. Componence realiseert dit project in het kader van MVO.

Informatie delen en samenwerken

Het vernieuwde ICCO platform biedt medewerkers en mensen die met de organisatie samenwerken veel ondersteuning in hun dagelijkse bezigheden. Informatie is eenvoudig en snel uit te wisselen en te delen binnen community's. Dat maakt het mogelijk om intensief samen te werken aan nieuwe ideeën en concepten, onafhankelijk van waar mensen zich bevinden. Liferay Platinum Partner Componence leverde de portal op binnen de gestelde termijn en voor het beschikbare budget.

Sociaal Ondernemen met ICCO

ICCO is een interkerkelijke coöperatie voor internationale samenwerking. De organisatie zet zich in voor eerlijke en blijvende economische kansen voor mensen die in armoede leven. Vanuit het Utrechtse hoofdkantoor en wereldwijd zeven regiokantoren is ICCO samen met haar (lokale) partners actief in 44 landen in Latijns-Amerika, Afrika en Azië, waaronder India. Op verzoek van ICCO wordt dit project dan ook uitgevoerd door de Componence vestiging in Jaipur, India.

Meer weten?

Neemt u contact op met Componence via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560. Voor informatie over ICCO gaat u naar www.icco.nl.

 

Meer Nieuws