Migratie 15 Liferay Portal sites van 6.1 naar 6.2 door Componence

Steeds meer Liferay-klanten maken gebruik van een oplossing op basis van Enterprise Edition 6.2. In de afgelopen maanden migreerde Componence een recordaantal van 15 sites naar deze laatste versie van Liferay Portal. Ook voor het vierde kwartaal van 2015 staan weer enkele grote migraties gepland.

Naar verbeterde versie

Liferay Portal 6.2 biedt een vernieuwde intuïtieve gebruikersinterface, waarmee het eenvoudiger is geworden om sites aan te maken en te beheren. De versie voorziet ook in aanvullende ondersteuning voor mobiele websites en apps, die daardoor correct worden weergegeven op elk mobile device. De ‘look-and-feel’ van applicaties is gemakkelijk aan te aan te passen met weergavesjablonen. Andere verbeteringen zijn onder meer extra stabiliteit en aanvullende veiligheid.

Parnassia, RU Nijmegen en Hivos

Met de recente migraties heeft zorgaanbieder Parnassia de beschikking gekregen over een groot aantal doelgroepensites en een overkoepelende portal op basis van Liferay Portal 6.2. Voor de Radboud Universiteit Nijmegen migreerde Componence de studentenportal en de medewerkersportal naar 6.2. Ontwikkelingsorganisatie Hivos maakt nu gebruik van een Social Office intranet op basis van de laatste versie van Liferay Portal.

Meer weten?

Neem contact op met Componence via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560.

Migratie 15 Liferay Portal sites van 6.1 naar 6.2

Meer Nieuws