Componence ontvangt tweede Community Excellence Award

Componence is voor het tweede jaar op rij door Liferay onderscheiden met een Community Excellence Award. De award is de kroon op de inspanningen die wij in 2011 - 2012 als partner leverden voor de Liferay open source community. Componence ontving de Community Excellence Award 2012 tijdens het vijfde Liferay Europe Symposium dat op 16 en 17 oktober plaatsvond in Wiesbaden.

Blijk van waardering

Met de jaarlijkse Community Excellence Awards spreekt Liferay haar waardering uit voor de bijdragen van partners aan de Liferay open source community. Inbreng en activiteiten worden gemeten los van omzet, verkoopcijfers en andere zakelijke aspecten. De onderscheiden partners zijn aantoonbaar betrokken bij de Liferay community en hebben een substantieel en veelzijdig track record van actieve bijdragen.

Bijdragen en participeren

Componence ontving de Liferay Community Excellence Award 2012 voor bijdragen aan de code en participatie in onder andere  Community Leadership,  BugSquad, 100 PaperCuts en Community Verifier. Ook sponsorden wij de professionele Nederlandse Liferay vertaling. Onder leiding van Liferay Legend CornĂ© Aussems spande Componence zich actief in voor de Nederlandse User Group. Onze inzet voor de Liferay open source community werd eerder al beloond met de Community Excellence Award 2011.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Meer Nieuws