Componence realiseert Liferay implementatie voor Hivos

Ontwikkelingsorganisatie Hivos heeft Componence geselecteerd voor de ontwikkeling van een Social Office intranet en aansluitend een e-learning omgeving op basis van Valamis. Componence hecht veel waarde aan duurzaam ondernemen en realiseert deze implementatie als MVO-project voor 2013.

Social Office

Met de implementatie van Social Office wil Hivos de interne communicatie en samenwerking naar een hoger plan tillen. Social Office is nieuwste Liferay omgeving voor social networking en samenwerken binnen teams. Hivos' keuze voor deze kostenefficiënte oplossing volgt na een selectietraject waarin onder meer ook Microsoft SharePoint werd betrokken. Componence – de enige Liferay Platinum Partner in de Benelux – is gespecialiseerd in intranet en collaboration oplossingen op basis van Liferay producten.

Valamis e-learning omgeving

In de tweede fase van het project zal Componence een e-learning platform ontwikkelen op basis van Valamis e-Learning for Liferay. Valamis - grand prize winner van de Liferay App Contest 2013 - is een innovatieve sociale leeromgeving voor het delen van kennis en expertise. Met deze flexibele Liferay app kan Componence het te realiseren platform exact afstemmen op specifieke de eisen en wensen van Hivos. Componence ging onlangs een partnerschap aan met Arcusys, de ontwikkelaar van Valamis eLearning for Liferay.

Hivos People Unlimited

De Nederlandse ontwikkelingsorganisatie Hivos zet zich wereldwijd in voor armoedebestrijding en maatschappijopbouw en werkt daarbij samen met partners in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. De inspanningen van de organisatie zijn gericht op 27 landen, waaronder India. Op verzoek van Hivos wordt een deel van dit project dan ook uitgevoerd door de Componence-vesting in Jaipur, India.

Meer weten?

Neemt u contact op met Componence via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560. Voor informatie over Hivos gaat u naar www.hivos.nl.

Meer Nieuws