Componence sponsor Intranet in Zorg en Welzijn

De sector Zorg en Welzijn is volop in beweging. Gewijzigde regelgeving, fusies en nieuwe vormen van (samen)werken zijn aan de orde van de dag. Intranet en online community's kunnen organisaties helpen bij deze ontwikkelingen. Op 12 juni zijn daarvan veel inspirerende voorbeelden te zien op het door Componence gesponsorde event Intranet in Zorg en Welzijn.

 

Innovatieve intranetten en online community's

Intranet in Zorg en Welzijn is een kleinschalig, praktijkgericht en interactief event over actuele thema's als kennisdelen, adoptie en community management. Gericht op communicatie- en ICT-professionals in de sector Zorg en Welzijn.

Naast interactieve sessies met experts, biedt Intranet in Zorg en Welzijn vooral veel gelegenheid om kennis te maken met de innovatieve intranetten en online community's van andere organisaties. Bijvoorbeeld met Mijn Philadelphia, het platform van zorgaanbieder Philadelphia en de native mobile intranet app Phlink, beide ontwikkeld door Componence op basis van Liferay.

 

Mijn Philadelphia en Phlink

Mijn Philadelphia geeft medewerkers geïntegreerd toegang tot de zorgdossiers, het personeelssysteem en verschillende servicedesks, ook via de mobile app Phlink. Het platform is volledig 'single sign-on' (SSO). Mijn Philadelphia omvat daarnaast een online community waar medewerkers en vrijwilligers hun ervaringen en kennis kunnen delen. Ook ouders en familie hebben de beschikking over een voor hen ingericht deel van het intranet. Philadelphia en Liferay Platinum Partner Componence werken momenteel aan aanvullende platforms voor verwijzers en voor cliënten.
De 6.300 medewerkers van Philadelphia verlenen vanuit 500 kleinschalige locaties in heel Nederland zorg aan zo'n 7.500 mensen met een verstandelijke beperking.

Meer weten?

Wilt u weten wat een sociaal intranet op basis van Liferay kan betekenen voor uw organisatie? Neemt u contact met ons op via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560. Ga voor meer informatie over Intranet in Zorg en Welzijn op 12 juni naar https://de-walvis.nl/intranetindezorg/