Componence wint Liferay Community Excellence Award 2011

Liferay Community Excellence Award 2011 voor Componence

Amsterdam 24 oktober 2011. Marktleider Liferay, leverancier van enterprise open source portal producten, reikt de "Community Excellence Award" uit aan haar Gold Partner Componence tijdens het Europese Liferay symposium in Duitsland. Liferay spreekt met het uitreiken van deze community award haar waardering uit voor Componence bijdrage aan de Liferay community, die van groot belang is voor het opdoen van productkennis, - expertise en productontwikkeling. Mede dankzij deze krachtige community en de erkenning van Gartner verovert Liferay mondiaal snel marktaandeel onder Fortune 500 bedrijven.

Chris Göbel van Componence vertelt trots: "Door de waardevolle bijdrages aan de  Liferay community is Componence met recht winnaar van de Excellence Award 2011. Liferay meet de community bijdrage volgens een geheime formule berekend over de periode tussen 31 augustus 2010 en 1 augustus 2011 middernacht. De Excellence Award staat overigens los van omzet, aantal verkopen of andere zakelijke aspecten."

Over Liferay

Liferay is een marktleider van toonaangevende open source portal en collaboration  software producten die worden gebruikt door Fortune top 500 bedrijven over de hele wereld waaronder Allianz, Barclays, T-mobile, Benetton Group, Cisco Systems, Lufthansa Flight Training, Het    Franse ministerie van Defensie, en de Verenigde Naties. Liferay biedt samen met haar partners professionele diensten, technische ondersteuning, ontwikkeling op maat en professionele opleiding om succesvolle implementatie te waarborgen in veeleisende IT-omgevingen.

Over Componence

Componence biedt sinds 2001 internet, social media en mobiele oplossingen met behulp van Java technologie. Met meer dan 200 portal implementaties is Componence marktleider in Nederland. Componence zet zich dagelijks in voor klanten als Kluwer, Dunea en Pharmapartners en maken hierbij gebruik van het beproefde ‘blended' shoring model: lokale expertise en offshore development. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, de andere vestigingen bevinden zich in de Oekraïne en India.

Technologie is niet het enige wat Componence levert: alle projecten worden zorgvuldig beheerd met de doelstelling van de klant altijd in het vizier. Een succesvol ‘state-of-the-art'-project is alleen mogelijk met een constante validatie van de toegevoegde waarde en een snelle ROI van de uiteindelijke oplossing. Componence is als enige Nederlands leverancier Liferay Gold partner.

Zie hier de officiële aankondiging

Meer Nieuws