Derde Liferay Community Excellence Award voor Componence

Componence ontvangt voor het derde jaar op rij de Liferay Community Excellence Award. Dat maakte Community Leader James Falkner op 21 oktober bekend tijdens het driedaagse Liferay Symposium North America in San Francisco.  

Actieve betrokkenheid

Componence krijgt de Liferay Community Excellence Award 2013 als blijk van waardering voor haar niet-aflatende actieve betrokkenheid bij de Liferay open source community. Inbreng en activiteiten zijn beoordeeld los van omzet, verkoopcijfers en andere zakelijke aspecten. De Community Excellence Award is een van de Pulse Awards die Liferay jaarlijks toekent aan mensen en organisaties die een belangrijke creatieve en innovatie rol spelen voor het product Liferay Portal.

Inzet beloond

Liferay Platinum Partner Componence is bijzonder blij om na de awards voor 2011 en 2012 nu ook de Liferay Community Excellence Award 2013 in ontvangst te mogen nemen. De onderscheiding is de kroon op inspanningen voor onder meer Community Verifier, Translation Team, Bug Squad, Marketplace, Blogs, Forums, User Groups en Partner Network. Daarnaast sponsorde Componence dit jaar opnieuw de professionele Nederlandse Liferay vertaling.

Meer weten?

Neemt u contact op met Componence via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560.

Meer Nieuws