Lees nu Mobile First met Liferay Screens deel 2

Phlink is de native mobile intranet app die Componence heeft ontwikkeld voor zorgaanbieder Philadelphia. Daarbij is er veel tijd en energie geïnvesteerd in de uitbreiding en verbetering van de development tool Liferay Screens. Hoe ging dat in zijn werk en wat levert het op? U leest het in deel 2 van onze driedelige blogserie Mobile First met Liferay Screens.

Smartphone en tablet

Philadelphia wil met haar 8.000 medewerkers communiceren via de devices die tegenwoordig het meest worden gebruikt: de smartphone en de tablet. Gebruikers moeten daarbij ook de mogelijkheid krijgen om de digitale omgeving naar hun eigen hand te zetten. Componence realiseerde een mobile app op basis van Liferay Screens, die gebruikmaakt van het Liferay platform dat Philadelphia al in huis had.

Phlink native mobile app voor iOS en Android

Aanpassing en uitbreiding screenlets

De development tool Liferay Screens werkt met screenlets die de Liferay content en web services gebruiken voor native apps. Componence paste de standaard beschikbare screenlets aan en ontwikkelde daarnaast tal van nieuwe screenlets. Wij zetten onze kennis en expertise graag in voor organisaties die een voorsprong willen nemen met native mobile apps op basis van Liferay Screens.

Meer weten?

Lees onze complete blog op Liferay.com en bezoek onze roadshow op 13 oktober in Amsterdam. U kunt zich nu inschrijven. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560.

Meer Nieuws