Nieuwe Liferay site Resato gelanceerd

Componence heeft een nieuwe Liferay site opgeleverd voor Resato, expert op het gebied van de ontwikkeling, productie en toepassing van hogedruksystemen. Deze responsive website is geschikt voor weergave op elk apparaat – pc, tablet en mobile - en opgezet in vier talen. Daarmee kan Resato bezoekers eenvoudig toegang bieden tot informatie en diensten, waarbij er veel mogelijkheden zijn om kennis en expertise te delen.

Optimale gebruikersvriendelijkheid

Klanten vinden op de nieuwe site nog sneller hun weg in het uitgebreide aanbod van diensten en producten van Resato. Informatie en nieuws, een evenementenkalender, klantcases, Resato experts en webinars zijn ondergebracht in verscheidene productsecties met een identieke structuur. Het design ademt rust en overzicht en sluit qua kleurgebruik perfect aan bij de huisstijl van Resato. Resato-distributeurs zijn te vinden per regio of per categorie. Het kaartoverzicht laat zien waar de distributeurs zich wereldwijd bevinden.

Liferay Platinum Partner Componence realiseerde dit project op basis van Liferay Portal EE 6.2 en implementeerde daarnaast een intranet met workflows op basis van Liferay Social Office.

Toonaangevend in hogedruktechnologie

Resato International B.V. is een toonaangevend producent in hogedruktechnologie. Met 25 jaar ervaring vormt Resato een kenniscentrum voor de ontwikkeling, productie en toepassing van hogedruksystemen. Op het hoofdkantoor in Roden zetten 80 medewerkers zich in voor verdere professionalisering van de organisatie en voor optimalisering van de productlijnen. Resato International is actief in 30 landen wereldwijd.

Meer weten?

Neem contact op met Componence via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560. Voor informatie over de Resato International gaat u naar www.resato.com.

Meer Nieuws