Nieuwe Liferay site zorgaanbieder PsyQ live

Componence heeft met succes een nieuwe Liferay site opgeleverd voor PsyQ, het samenwerkingsverband van vier grote aanbieders van geestelijke gezondheidszorg. Deze volledig responsive site op basis van Liferay Portal Enterprise Edition 6.2 biedt cliënten en hun naasten toegang tot een veelheid aan informatie en expertise.

Toegankelijk en overzichtelijk

Mensen met een zorgbehoefte vinden op de nieuwe site eenvoudig de juiste behandelingen, zelftests en veelgestelde vragen. Een kaartoverzicht toont de locaties van PsyQ, waarbij cliënten gericht kunnen zoeken naar een geschikte vestiging in hun buurt. Elke vestiging beschikt nu over een eigen pagina met specifieke informatie over bijvoorbeeld wachttijden en medewerkers. Door het nieuwe frisse ontwerp heeft de site een overzichtelijke en open uitstraling. Nieuw is ook de afzonderlijke website met informatie en diensten voor verwijzers.

Door toepassing van het Bootstrap framework is de site geschikt voor weergave op elk apparaat - zowel pc, als mobiele telefoon en tablet. Componence heeft dit project gerealiseerd op basis van Liferay Portal Enterprise Edition 6.2 en verzorgt het complete traject: van design en implementatie tot support en hosting.

Geestelijke gezondheidszorg op maat

PsyQ is een landelijk opererend netwerk en samenwerkingsverband van de ggz- instellingen Lentis, MET ggz, Mondriaan en Parnassia Groep. Vanuit 34 vestigingen door het hele land biedt de organisatie toegankelijke specialistische zorg op maat voor volwassenen met psychische problemen. De website van PsyQ wordt maandelijks bezocht door zo'n 100.000 cliënten.

Meer weten?

Componence is Liferay Platinum Partner en levert hoogwaardige diensten, technische ondersteuning en ontwikkeling op maat. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560.

Meer Nieuws