Nieuwe release Liferay Portal 6.2 voltooid

De release van Liferay Portal 6.2 is een feit. Deze nieuwe ‘mobile-ready' versie voorziet in de groeiende behoefte van organisaties om ook via mobiele kanalen te communiceren en betrokkenheid te creëren. Componence verwacht klanten uitstekend van dienst te kunnen zijn met de technische innovaties van deze release.

‘Mobile-ready'

Liferay Portal 6.2 biedt vooral aanvullende ondersteuning voor mobiele websites en apps. Sites en content op basis van deze versie worden automatisch correct weergegeven op mobiele apparaten, wat resulteert in een uniforme user experience. Nieuw zijn ook de mobile device preview, de mogelijkheid om regels te bepalen voor specifieke apparaten(families) en de krachtige Mobile App Software Developer Kit (SDK).

Intuïtieve gebruikersinterface

Met de vernieuwde intuïtieve gebruikersinterface is het gemakkelijker dan ooit om sites aan te maken en te beheren. Deze sites zijn door Twitter Bootstrap-based theming geschikt voor elk apparaat, waarbij er keuze is uit een groot aantal themes. De ‘look-and-feel' van applicaties is in Liferay Portal 6.2 op een eenvoudige manier aan te passen met weergavesjablonen.

Maximale stabiliteit

Liferay Portal 6.2 voorziet bovendien in aanvullende stabiliteit. Zwaar belaste applicaties worden geïsoleerd zodat ze geen effect kunnen hebben op andere componenten. De modulaire opbouw van de nieuwe release maakt  het mogelijk om bijvoorbeeld verschillende versies van bibliotheken te onderhouden en om applicaties los van elkaar te upgraden.

Duurzame relaties

Componence biedt organisaties met Liferay Portal 6.2 volop mogelijkheden voor interactie met klanten, partners, werknemers en publiek. Door de integratie van mobiele kanalen wordt het eenvoudiger om in te spelen op individuele behoeften en om relaties te versterken. De nieuwe release gaat daarmee niet alleen over data en applicaties, maar vooral ook over interacties met mensen.

Demo aanvragen?

Neemt u contact op met Componence via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560.

Download de nieuwe Liferay 6.2 CE versie.

Meer Nieuws