Nieuwe site Parnassia Groep live

Palier is de achtste doelgroepensite die Componence heeft opgeleverd voor de Parnassia Groep. De site maakt deel uit van het nieuwe platform waarmee de zorgaanbieder zich richt op innovatieve zorg voor patiƫnten en optimale ondersteuning voor medewerkers. Componence blijft de Parnassia Groep ondersteunen bij deze omvangrijke implementatie op basis van Liferay Portal 6.1 EE.

Uniform design

De identiek gestructureerde doelgroepensites van de Parnassia Groep - Indigo, Brijder, Parnassia, Bavo Europoort, Dijk en Duin, i-psy, Lucertis en nu dus ook Palier - onderscheiden zich alleen qua kleurstelling van elkaar. De overkoepelende portal heeft hetzelfde design. De sites bieden toegang tot een veelheid aan specifieke informatie, advies en een online behandelplatform: het E-Health Warenhuis. Portaalpartner Componence draagt zorg voor de veiligheid en performance van het complete platform.

Specialist in geestelijke gezondheid

De Parnassia Groep is een van de grootste aanbieders van geestelijke gezondheidszorg in Nederland. De organisatie kiest voor verregaande modernisering van de zorg en investeert voortdurend in verbetering en vernieuwing. Met een combinatie van e-health en face-to-face behandeling wil de Parnassia Groep de best mogelijke en betaalbare zorg bieden.

Meer weten?

Neemt u contact op met Componence via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560. Voor informatie over de Parnassia Groep gaat u naar www.parnassiagroep.nl.

Meer Nieuws