Nieuwe site Philadelphia live

Landelijke zorgaanbieder Philadelphia beschikt over een snelle en stabiele site op basis van Liferay Portal 6.2 Enterprise Edition. Na de succesvolle oplevering van dit project richten Componence en Philadelphia zich nu op de ontwikkeling van een medewerkersportal.

Uitstekende performance

De nieuwe site van Philadelphia bevat een veelheid aan informatie over de zorg die de instelling biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Componence reconstrueerde de bestaande Philadelphia-site in Liferay Portal en zorgde daarmee voor een sterk verbeterde stabiliteit en performance. De webredacteurs van Philadelphia werden wegwijs gemaakt in het gebruikersvriendelijke CMS van Liferay Portal, dat het tot dan toe gebruikte Kentico CMS verving.

Het beste uit jezelf met Philadelphia

Philadelphia is een grote landelijke zorgverlener met een hoofdkantoor in Amersfoort en circa 600 kleinschalige locaties door het hele land. In totaal begeleiden ruim 7.600 medewerkers meer dan 8.000 cliƫnten. Philadelphia levert zorg op maat en wil er vanuit een christelijke visie aan bijdragen dat mensen met een verstandelijke handicap gelukkig zijn en het beste halen uit zichzelf.

Meer weten?

Neemt u contact op met Componence via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560. Voor informatie over Philadelphia gaat u naar www.philadelphia.nl.

Meer Nieuws