Release Valamis Learning Experience Platform 3.2 EE

Liferay & Valamis DSF 17 maart 2016

Op donderdagmiddag 17 maart vindt het Liferay & Valamis Digital Solutions Forum plaats in het Gelderse Culemborg. Een bijeenkomst over de laatste trends in zakelijke digitalisering, open source en de nieuwste technologie in e-learning. Componence is Liferay Platinum Partner en businesspartner van Valamis. Wij sponsoren het Liferay & Valamis DSF en nodigen u van harte uit voor dit informatieve event.

Hands-on demo's en praktijkcases

Op het programma staan onder meer hands-on Liferay-Valamis demo's en actuele praktijkcases. Daarbij komen sprekers aan het woord als Ruud Kluivers van Liferay Benelux en Järi Järvelä van Valamis-ontwikkelaar Arcusys. Bram Kersbergen, online coördinator bij Hivos, deelt zijn ervaringen vanuit klantperspectief. In nauwe samenwerking met Arcusys implementeerde Componence voor Hivos een Liferay Social Office intranet met geïntegreerde Valamis eLearning omgeving.

Expert Exchange

Aan het einde van de middag kunnen alle aanwezigen deelnemen aan Expert Exchange groepen. Dé plek om in gesprek te gaan met experts op het gebied van zakelijke digitalisering, open source en e-learning, onder wie Maarten van Heiningen van Componence. Deelnemers bespreken best practices, wisselen ideeën uit en kunnen vragen stellen en beantwoorden. Met als doel om met en van elkaar te leren, elkaar uit te dagen en nieuwe inzichten op te doen.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan het Liferay & Valamis Digital Solutions Forum op 17 maart van 12.00 tot 18.00 uur? Dan kunt u zich hier aanmelden. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden. Wij ontmoeten u graag in Culemborg, op het landgoed Anckerwaerdt.

Meer weten?

Kijk op www.liferay.com/ldsf-benelux of neem contact op met Componence via sales@componence.nl. Bellen kan natuurlijk ook: +31(0)20 44 99 560.
Voor meer informatie over Liferay en Valamis eLearning gaat u naar www.liferay.com en valamis.arcusys.com.

Meer Nieuws