Release Valamis Learning Experience Platform 3.2 EE Release Valamis Learning Experience Platform 3.2 EE

Valamis 3.2 nu beschikbaar

Open source specialist Arcusys lanceerde onlangs Valamis 3.2 EE – Learning Experience Platform. Deze versie biedt zowel verbeterde als nieuwe features voor doelgericht digitaal leren - in een gepersonaliseerde social-learningomgeving en met meetbare resultaten. Valamis – Learning Experience Platform is een innovatief learning management systeem (LMS), dat compleet is geïntegreerd in Liferay.

Learning report en Training events

De nieuwe portlets Learning report en Training event zijn gericht op verdere verdieping van het leerproces. Ook vergroten ze de mogelijkheden om dit proces te analyseren. Learning report registreert exact welke lessen, pagina's en vragen een gebruiker bekijkt. Daarbij worden zijn voortgang en resultaten weergegeven in een interactieve tabel. De Training event portlet maakt het mogelijk om een – offline - workshop of seminar toe te voegen aan de kalender en de deelname aan dit event te loggen.

Vernieuwde Course portlets

De bestaande Course portlets zijn verbeterd en voorzien van extra features en instellingen voor customization. Zo omvat de Course manager nu van tal van nieuwe velden voor gedetailleerde cursusgegevens en aanvullende informatie. De vernieuwde Course browser kan de gebruiker voortaan ook zicht geven op een eventueel maximumaantal cursisten en op de wachtlijst als dit aantal is bereikt. Gelden er voor deelname aan een cursus bepaalde voorwaarden, dan ziet de gebruiker hier ook direct in welke mate hij daaraan voldoet.

Nieuw is bovendien de mogelijkheid om gebruikers met e-mail notificaties op de hoogte te houden van het laatste nieuws rond de cursus.

Arcusys

Valamis-leverancier Arcusys loopt voorop in de digitalisering van leren. Vanuit het hoofdkantoor in Joensuu (Finland) en in totaal vijf vestigingen in Finland, de VS en Rusland bedient het bedrijf grote organisaties in zowel de publieke als de private sector. Onderzoeks- en adviesbureau Gartner heeft Arcusys als Representative Vendor opgenomen in de Market Guide for Corporate Learning Suites 2016.

Componence is businesspartner van Arcusys. Wij bieden enterprise ondersteuning en eerstelijnssupport in de Benelux. In nauwe samenwerking met Arcusys realiseerden wij voor Hivos een Liferay Social Office intranet met geïntegreerde Valamis eLearning omgeving.

Meer weten?

Neemt u contact met ons op via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560. Informatie over Liferay en Valamis – Learning Experience Platform is te vinden op www.liferay.com en valamis.arcusys.com


Meer Nieuws Meer Nieuws