Slimme formulieren voor Parnassia Groep

Zorgaanbieder Parnassia Groep maakt gebruik van slimme formulieren op basis van Liferay. Door gebruikers verstrekte informatie is daardoor nog effectiever te verzamelen en te verwerken in de organisatie. Componence heeft de oplossing geïmplementeerd en zal voorzien in eerstelijnssupport.

Intelligente workflow

Met de nieuwe applicatie kunnen de beheerders van de Parnassia Groep formulieren configureren met een intelligente workflow. Dat resulteert in geavanceerde mogelijkheden voor het verzamelen en verwerken van informatie, ook als die afkomstig is van anonieme gebruikers. De applicatie omvat een configurabele formulieren-editor en workflow-editor. Daarnaast is het mogelijk om een bijlage mee te sturen in de antwoord-e-mail.

Componence heeft de standaard Liferay oplossing voor slimme formulieren verrijkt en leverde ook de Nederlandse vertaling. Als Liferay Platinum Partner verzorgt Componence bovendien de Nederlandstalige eerstelijnssupport.

Specialist in geestelijke gezondheid

De Parnassia Groep is een van de grootste aanbieders van geestelijke gezondheidszorg in Nederland. De organisatie beschikt over zeven doelgroepensites en een overkoepelende portal op basis van Liferay Portal. Met een combinatie van e-health en face-to-face behandeling wil de Parnassia Groep de best mogelijke en betaalbare zorg bieden.

Meer weten?

Neem contact op met Componence via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560. Voor informatie over de Parnassia Groep gaat u naar www.parnassiagroep.nl.

Meer Nieuws