Succesvol Congres Intranet 2013 voor Componence

Op 19 maart vond het vijfde Congres Intranet plaats in de Polarzaal van de Jaarbeurs Utrecht. Thema van deze jaargang was Communities and the Digital Workplace. Componence sponsorde dit drukbezochte evenement en ontving in de Componence-stand zowel oude bekenden als nieuwe klanten.

Liferay Portal en Social Office

Componence trok de aandacht met een groot 70 inch scherm waarop cases werden getoond van innovatieve oplossingen op basis van Liferay producten. Communicatieprofessionals van onder meer hogescholen, universiteiten en uitgeverijen bezochten de Componence-stand met vragen over Liferay Portal en Social Office 2.0, de nieuwe Liferay omgeving voor doelgericht communiceren en samenwerken binnen teams. Ook was er de mogelijkheid om een live demonstratie bij te wonen.

Studentenportal Radboud Universiteit Nijmegen

De in nauwe samenwerking met Componence ontwikkelde portalinfrastructuur van de Radboud Universiteit Nijmegen stond eveneens in de belangstelling. Jeroen Buijs, hoofd internetcommunicatie van de RU, presenteerde op verzoek van hoofdsponsor Liferay een praktijkcase over de succesrijke studentenportal van de universiteit, waarvan inmiddels alle 19.000 studenten gebruikmaken. Daarnaast gaf hij een beeld van de medewerkersportal die de RU op dit moment samen met Componence realiseert.

Jaarlijkse intranetupdate

Congres Intranet bood ook dit jaar een update voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met intranet en employee portals. Op het programma van editie 2013 stonden naast inspiratiesessies met vooraanstaande sprekers ook verscheidene presentaties van praktijkcases door Nederlandse en internationale organisaties. Congres Intranet werd georganiseerd door Entopic, bureau voor webredactie, social media en online marketing.

Meer Nieuws