Terugblik geslaagd Liferay Europe Symposium 2012

Componence kijkt terug op een bijzonder geslaagd Liferay Europe Symposium 2012. Onze opvallende Platinum stand trok de aandacht van veel bezoekers en ook het samen met Liferay gesponsorde tafelvoetbaltoernooi was een groot succes. De vijfde editie van het jaarlijkse Liferay Europe Symposium vond plaats op 16 en 17 oktober in Wiesbaden.

Platinum stand

Naast interessante sessies en hands-on workshops bood het Liferay Europe Symposium 2012 volop gelegenheid om oude bekenden en nieuwe geïnteresseerden te ontmoeten in onze Platinum stand in de Sponsor Area en Keynote Hall van het Kurhaus Wiesbaden. De stand was uitgerust met een imposant 70 inch scherm, zodat wij bezoekers met een verrassende presentatie een beeld konden geven van onze kennis en ervaring.

Tafelvoetbal

Nieuw dit jaar was het door Componence georganiseerde tafelvoetbaltoernooi, dat mede werd gesponsord door Liferay. Maar liefst 48 fanatieke deelnemers gingen voor winst en zorgden samen voor een gezellige en spannende avond. Daarmee was dit eerste officiële Liferay Table Football Tournament zeer succesvol en wellicht ook het begin van een mooie nieuwe traditie. De winnaars namen zowel de bekers als de felbegeerde champagne mee naar huis.

Liferay Community Excellence Award

Corné Aussems en Maarten van Heiningen mochten namens Componence de Liferay Community Excellence Award 2012 in ontvangst nemen. Met deze award beloonde Liferay de inspanningen die Componence in 2011 – 2012 leverde voor de Liferay open source community.

Meer Nieuws