Valamis bekroond met Brandon Hall Group Technology Award

Excellence in Technology Award voor Arcusys

Het werk van de Finse open source specialist Arcusys is door Brandon Hall Group bekroond met een Silver Excellence in Technology Award in de categorie Best Advance in Unique Learning Technology. Arcysus is de ontwikkelaar en leverancier van het in Liferay geïntegreerde Valamis - Learning Experience Platform.

Excellence in Technology Award

De felbegeerde Excellence in Technology Awards zijn bestemd voor technologische oplossingen die organisaties in staat stellen tot verbetering en transformatie. Brandon Hall Group beoordeelde alle genomineerde producten aan de hand van de volgende vragen:

  • Waarin is het product baanbrekend innovatief?
  • Waarin is het product uniek ten opzichte van concurrerende producten?
  • Biedt het product een oplossing voor een bepaald probleem; voorziet het in een specifieke behoefte?
  • Welke meetbare resultaten kunnen klanten verwachten van het product?

Brandon Hall Group is een gerenommeerd onderzoeksbureau op het gebied van zakelijke performanceverbetering. De organisatie beschikt over ruim 20 jaar ervaring en bedient meer dan 10.000 klanten wereldwijd.

Valamis – Learning Experience Platform

Valamis is een social learning management systeem (LMS) waarmee organisaties de impact van leren en ontwikkelen direct kunnen afmeten aan bedrijfsresultaten. Dat maakt het mogelijk om de digitalisering van het leerproces om te zetten in een concurrentievoordeel. Met een gepersonaliseerde leerervaring en veel opties voor het uitvoeren van analyses kan Valamis voorzien in de leerbehoefte van elke organisatie. Deze flexibele en kostenefficiënte oplossing laat zich snel en eenvoudig aanpassen aan veranderende eisen en wensen.

Valamis eLearning for Liferay werd in 2013 uitgeroepen tot beste commerciële app in de Liferay Marketplace.

Arcusys

Valamis-leverancier Arcusys loopt voorop in de digitalisering van leren. Vanuit het hoofdkantoor in Joensuu (Finland) en in totaal vijf vestigingen in Finland, de VS en Rusland bedient het bedrijf grote organisaties in zowel de publieke als de private sector. Onderzoeks- en adviesbureau Gartner heeft Arcusys als Representative Vendor opgenomen in de Market Guide for Corporate Learning Suites 2016.

Componence is businesspartner van Arcusys. Wij bieden enterprise ondersteuning en eerstelijnssupport in de Benelux. In nauwe samenwerking met Arcusys realiseerden wij voor Hivos een Liferay Social Office intranet met geïntegreerde Valamis eLearning omgeving.

Meer weten?

Neemt u contact met ons op via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560. Informatie over Liferay en Valamis – Learning Experience Platform is te vinden op www.liferay.com en valamis.arcusys.com.

Meer Nieuws