Cases

Parnassia Groep

Parnassia Groep
Zorgaanbieder Parnassia Groep selecteert Componence als portaalpartner voor de bouw van het nieuwe platform op basis van Liferay Portal Enterprise Edition.

Radboud Universiteit

Radboud Universiteit
Voor de studenten van de Radboud Universiteit Nijmegen realiseert Componence een portal op basis van Liferay Portal 6.1 Enterprise Edition.

Hivos

Hivos
Ontwikkelingsorganisatie Hivos heeft Componence geselecteerd voor de implementatie van een Social Office intranet met geïntegreerde Valamis eLearning omgeving. Componence realiseert deze oplossing als MVO-project.

ICCO

ICCO
Componence migreert het intra- en extranetplatform van ontwikkelingsorganisatie ICCO van Liferay Portal 6.0.6 CE naar Liferay Portal 6.1.3 Enterprise Edition. Het project wordt uitgevoerd in het kader van MVO.

Dunea

Dunea
Voor Dunea bouwt Componence een portal gebaseerd op Liferay Portal Enterprise Edition. Met deze site is Dunea klaar voor de toekomst.

Van Nature

Van Nature
Op mijn.nature.nl kunnen telers hoogwaardige data invoeren en delen. Componence beheert deze Liferay Portal implementatie en begeleidt Van Nature (voorheen Versdirect.nl) bij doorontwikkeling van innovatieve idee├źn.