ICCO

cases ICCO

ICCO

Intranet & Extranet

ICCO

Over dit project

ICCO

ICCO is een interkerkelijke coƶperatie voor internationale samenwerking. De organisatie zet zich in voor eerlijke en blijvende economische kansen voor mensen die in armoede leven. Vanuit het Utrechtse hoofdkantoor en wereldwijd acht regiokantoren is ICCO samen met haar (lokale) partners actief in 44 landen in Latijns-Amerika, Afrika en Aziƫ, waaronder India.

Project in het kort

Componence migreert het intra- en extranetplatform van ICCO van Liferay Portal 6.0.6 CE naar Liferay Portal 6.1.3 EE. De upgrade vergt een minimale downtime en maakt de weg vrij voor verdere optimalisering van de portal. Componence realiseert dit project in het kader van MVO en voert op verzoek van ICCO het development uit in de Componence vestiging in Jaipur, India. 

Resultaat

  • Upgrade platform inclusief bestaand maatwerk
  • Nieuwe functionaliteiten voor interne en externe gebruikers
  • Meer effectiviteit door Liferay Sync
  • Verbeterde samenwerking en kennisdeling wereldwijd
  • Betrouwbare beheersituatie
  • Solide basis voor toekomstige oplossingen

Reactie van onze klant

Reactie van onze klant

We were looking for a dependable technology partner that could support us with our Liferay Portal. I was impressed with the way quick and open way communication with developers and project management lead to results. Componence has shown to get the promised results in a productive and pleasant manner. I'm looking forward to developing the Portal further.

Mirko Pelgrom, Innovator, Internet advisor, ICCO

OVER LIFERAY PORTAL

Componence realiseerde dit project op basis van Liferay Portal, het gerenommeerde open source enterprise portalplatform voor websites, intranet en extranet. Componence is de eerste Liferay Platinum Partner in Nederland.

Meer over Liferay Portal Vraag een demo aan
Meer over Liferay Portal