Hosting

Hosting

Hosting

De juiste hostingprovider

De voordelen van hosting kent u natuurlijk. Uw site is 24/7 uitstekend toegankelijk, ook bij grote aantallen bezoekers. De verbinding is snel en de beveiliging uitstekend. U hoeft dus alleen nog maar een betrouwbare en betaalbare hostingprovider te vinden. Componence biedt de kennis en expertise die u zoekt. Wij zijn steeds goed bereikbaar. U kunt rekenen op korte reactietijden en een altijd scherp tarief.

Maatwerk managed hostingoplossingen

Componence is gespecialiseerd in het beheer van virtuele omgevingen. Wij leveren maatwerk hostingoplossingen. Hebt u direct een testomgeving nodig voor een beperkte periode, dan is een virtuele cloud een ideale oplossing. Onze hosting infrastructuur is gecertificeerd voor ISO/IEC 27001:2005 en eveneens voorzien van de internationale SOC 1 type II (SSAE 16 en ISAE 3401) en SOC 2 type II certificaten. Vanzelfsprekend betaalt u alleen het daadwerkelijke verbruik.

Liferay managed hosting

Met Liferay hosting kunt u optimaal gebruikmaken van onze functionele en technische kennis. Hosting van uw Liferay producten valt onder het supportcontract dat u na implementatie met ons afsluit. Wij hosten tientallen Liferay (cluster)omgevingen, met een accent op de Enterprise Edition.