Affiliate Marketing

Adverteren via partners

 Affiliate marketing is een interessante manier om uw omzet te verhogen door te adverteren op de websites van uw partners (affiliates). Leidt dat tot doorverwijzing van bezoekers naar uw site en volgt daaruit een verkoop of een lead, dan ontvangt uw affiliate hiervoor een vergoeding van u.  U betaalt dus alleen voor advertenties die u daadwerkelijk resultaat opleveren. Dat maakt affiliate marketing een waardevolle aanvulling op uw totale webmarketingmix.

Specialist in affiliate marketing

Componence is gespecialiseerd in affiliate marketing. U kunt uw complete partnerprogramma aan ons uitbesteden en ons het beheer van uw netwerk in handen geven. Wij selecteren graag een passend affiliatenetwerk voor u en implementeren vervolgens de trackingcode en de benodigde scripts op uw website.  Daarmee kunt u op een eenvoudige en effectieve manier meer leads en omzet genereren.

Opzetten nieuw partnerprogramma

Met uw eigen programma voor affiliate marketing werkt u aan een directe relatie met uw partners en behoudt u de waarde van uw netwerk voor uw onderneming. Componence heeft de strategische en de technische kennis is huis om een geheel nieuw partnerprogramma voor u op te zetten. Wij selecteren geschikte affiliate software en passen die aan op uw wensen.  Of wij ontwikkelen een volledige maatwerkoplossing voor u op basis van Liferay Portal