GDPR compliance? Webinar 2FA for your Liferay environment

Arcusys lanceert nieuwe versie Valamis - Learning Experience Platform

Op zoek naar een gebruiksvriendelijke GDPR/AVR compliant login-oplossing voor uw Liferay omgeving? Meer weten over two-factor en multi-factor authentication? Op woensdag 11 april van 14.00 tot 15.00 CEST verzorgen Mathijs Brand van Onegini en senior Liferay portal solution consultant Maarten van Heiningen van Componence een webinar over deze onderwerpen. Schrijf nu in!

Two-factor authenticator app

25 mei 2018 moeten alle Europese organisaties voldoen aan de GPDR/AVR.Veiligheid van persoonlijke gegevens en transacties heeft dan ook in vrijwel elke sector topprioriteit. Security specialist Onegini ontwikkelde een gebruiksvriendelijke two-factor authenticator app die zich eenvoudig laat aanpassen en opschalen. Daarmee is de applicatie bij uitstek geschikt voor gebruik door universiteiten en zorgorganisaties, en ook voor financiële toepassingen. Te koppelen aan elke versie van Liferay.

Mobile security voor Liferay

Onegini is business partner van Componence. Componence realiseert onder meer native mobile apps op basis van Liferay Screens. Samen met Onegini implementeren wij momenteel bij zorgaanbieder Philadelphia een geavanceerde mobile security oplossing. Dat betekent voor de 8.000 medewerkers van Philadelphia dat aanmelden niet alleen veiliger, maar ook gemakkelijker wordt dan ooit.

Meer weten?

Wilt u meer weten over 2FA en MFA in combinatie met Liferay? Schrijft u zich dan nu gratis in voor het webinar Two-factor authentication for your Liferay environment op woensdag 11 april van 14.00 tot 15.00 CEST. Of neemt u contact met ons op via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560.

Meer Nieuws