Liferay DXP

Liferay Digital Experience Platform

Vraag een demo aan
Liferay Digital Experience Platform

Liferay Digital Experience Platform

Communiceer met uw doelgroep

Uw klanten stellen hoge eisen aan het contact met uw organisatie. Ze verwachten dat u beter en vaker met hen communiceert. En dat u het hun gemakkelijk maakt met de juiste oplossingen. Het nieuwe Liferay Digital Experience Platform is ontworpen om u daarbij te helpen. De basis is de portalstructuur van Liferay, die voorziet in de integratie van uw backend-systemen en in een solide framework voor een gepersonaliseerde user experience.

Digital experience

Liferay DXP wil uw klanten een digitale experience bieden die exact is afgestemd op hun persoonlijke gedrag, geschiedenis en profiel. Daarbij zorgt bijvoorbeeld de Audience Targeting App ervoor dat u op precies het juiste moment kunt voorzien in de juiste content. Doordat al uw backend-systemen verbonden zijn, zullen uw klanten een consistente en uniforme user journey ervaren vanaf het allereerste contact. Op elk device en via iedere applicatie.

Van klantrelatie naar klantloyaliteit

Verschuif uw focus naar uw doelgroep – dat is de boodschap van het nieuwe Liferay DXP. Het platform belooft u vanuit uw verschillende systemen een compleet inzicht te geven in uw klant. Uw sales-, marketing-, support- en serviceteams kunnen daarmee gericht samenwerken aan sterke klantrelaties. En hoe meer u al uw middelen en afdelingen inzet om uw klanten van dienst te zijn, des te eerder u kunt rekenen op klantloyaliteit.

Liferay DXP vs. Enterprise Edition

Het Liferay Digital Experience Platform vertoont uiteraard overeenkomsten met Liferay Enterprise Edition 6.2. Toch zien we door bijvoorbeeld de ondersteuning van Liferay Screens, Audience Targeting en Liferay Sync vooral een nieuw en significant breder product, helemaal toegespitst op de business challenges van deze tijd. De integratie van elementen uit Social Office maakt DXP als communicatieplatform bovendien interessanter dan 6.2 ooit was.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het nieuwe Liferay Digital Experience Platform? Neemt u contact met ons op.

Waarom Componence

 • 35+

  Meeste Nederlandse Liferay projecten

 • 32

  Gekwalificeerde Liferay professionals

 • 60+

  Klanten opgeleid tot Liferay Administrator

 • 2011 2012 2013
  2014

  4x winnaar Liferay Excellence Award

 • Eerste Liferay Platinum Partner in Nederland, dus hét aanspreekpunt voor Liferay klanten.

  Eerste Liferay Platinum Partner in Nederland, dus hét aanspreekpunt voor Liferay klanten.

Neem contact op