Mobile Apps

Mobile Apps

Navigatie menu

Informatie aanvragen
Mobile Apps

Mobile Apps

Mobile first!

Meer mensen succesvol bereiken, overal en altijd? Mobile first! Ook uw doelgroep communiceert inmiddels in de eerste plaats via mobile devices. Daarmee is de website definitief ingehaald als dominant platform. Componence ontwikkelt native mobile apps voor Android en iOS en kunnen daarbij gebruik maken van Liferay Screens. Zo kunnen wij uw native mobile app volledig integreren in het Liferay platform.

Native apps voor Android en iOS

Van smartphone en tablet tot desktop – met onze gecombineerde Liferay oplossingen bieden wij uw doelgroep een eenduidige user journey. Anders dan bij een responsive site kunnen zij met onze apps rekenen op de snelheid en het gebruiksgemak die zij gewend zijn. Een antwoord op de hoge eisen van de hedendaagse gebruiker, die met minder dan native geen genoegen neemt.

Liferay Screens

Wij kunnen native mobile apps  baseren op Liferay Screens. Deze development tool werkt met visuele elementen – Screenlets – die de Liferay content en web services gebruiken voor native apps. Voordeel is dat de content voor alle devices en interfaces afkomstig is van hetzelfde platform. Ook de authenticatie is aansluitend. Onze beveiligde inlogmethode is bovendien te koppelen aan biometrische authenticatie van Onegini.

Liferay Screens app bekijken?

Wilt u onze native mobile apps in actie zien? Bekijk dan het filmpje hieronder.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze mobile apps of ontwikkelen met Liferay Screens? Neemt u contact met ons op.