Componence eerste Nederlandse Gold Partner van Liferay

SCHIPHOL, 17 AUGUSTUS 2010 – Liferay, leverancier van ‘s werelds meest toonaangevende enterprise open source portals heeft Componence uitgeroepen tot de eerste Gold Partner in Nederland. Componence biedt als grootste portal dienstverlener social media en mobiele oplossingen aan grote ondernemingen en overheden.

Bryan Cheung, Chief Executive Officer van Liferay: "Organisaties zijn op zoek naar open source oplossingen om de bestaande, kostbare systemen te vervangen of om nieuwe initiatieven te ontplooien. Deze organisaties verwachten wel de topkwaliteit die ze gewend zijn. Componence heeft jarenlange ervaring met portal dienstverlening en technologie bij leidende organisaties. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat Componence ook als Liferay-partner indrukwekkende prestaties bij haar klanten gaat bewerkstelligen."

Vele mogelijkheden met Liferay

Componence is opgetogen over de samenwerking: "Wij hebben een strategische focus op de Liferay Portal omdat deze als geen ander voorziet in de behoeften van onze klanten", zegt Chris Göbel, Sales Director van Componence." Liferay is niet alleen  geschikt voor het gebruik van Portals maar is bovendien zeer bruikbaar in combinatie met Sociale Media, Mashups, CRM en Mobiele Enterprise oplossingen. Zowel de grote flexibiliteit als de talrijke features en mogelijkheden worden bijzonder goed ontvangen, merken wij."Als Gold Partner zal Componence met haar klanten profiteren van de strategische samenwerking met Liferay.

Over Componence

Componence biedt sinds 2001 internet, social media en mobiele oplossingen met behulp van Java technologie. Met meer dan 200 implementaties is Componence marktleider in Nederland. Zij zetten zich in voor klanten als de gemeente Amsterdam, Kluwer, Dunea en Pharmapartners en maken hierbij gebruik van het beproefde ‘blended' shoring model: lokale expertise en offshore development. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, de andere vestigingen bevinden zich in de Oekraïne en India. Technologie is niet het enige wat Componence levert: alle projecten worden zorgvuldig beheerd met de doelstelling van de klant altijd in het vizier. Een succesvol ‘state-of-the-art'-project is alleen mogelijk met een constante validatie van de toegevoegde waarde en een snelle ROI van de uiteindelijke oplossing.

Over Liferay, Inc

Liferay, Inc is de toonaangevende leverancier van open source enterprise portal en collaboration software producten, die worden erkend door Gartner in het Magic Quadrant en wereldwijd worden gebruikt door Fortune 500 bedrijven o.a. Allianz, AutoZone, Benetton Group, Cisco Systems, Lufthansa Flight Training, het franse Ministerie van Defensie en de Verenigde Naties. Liferay, Inc biedt professionele diensten, technische ondersteuning, ontwikkeling op maat en professionele opleidingen die gezamenlijk zorgen voor succes in de veeleisende IT-omgeving.
 Liferay, Liferay Portal en Liferay's logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Liferay, Inc in de Verenigde Staten en andere landen.

Voor meer informatie over Liferay Portal, bezoek www.liferay.com

Meer Nieuws