Componence ontvangt vierde Community Excellence Award

Ook dit jaar bekroont Liferay de actieve betrokkenheid van Componence bij de Liferay open source community met een Community Excellence Award. Community Manager James Falkner maakte dit heugelijke feit bekend tijdens de tweede Liferay Developer Conference, die op 5 en 6 november plaatsvond in het Duitse Darmstadt.

Blijk van waardering

Met de Community Excellence Award 2014 geeft Liferay voor het vierde opeenvolgende jaar blijk van haar waardering voor de inspanningen van Componence voor de Liferay open source community. Liferay beoordeelt deze inbreng en activiteiten los van omzet, verkoopcijfers en andere zakelijke aspecten. De Community Excellence Award maakt deel uit van de jaarlijkse Liferay Pulse Awards voor mensen en organisaties die een belangrijke creatieve en innovatie rol spelen voor het product Liferay Portal.

Substantiële bijdragen

Liferay Platinum Partner Componence organiseerde en sponsorde in 2013 – 2014  verscheidene (evenementen in) evenementen en zette zich opnieuw in voor de Nederlandse user group. Componence ontvangt de award bovendien voor activiteiten op diverse Liferay forums en substantiële bijdragen aan de Nederlandse Liferay vertaling en de Liferay Marketplace.  Ook in 2011, 2012 en 2013 wist Componence een Liferay Excellence Award in de wacht te slepen.

Meer weten?

Neemt u contact op met Componence via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560.

Meer Nieuws