Componence verhuist naar Spaces Zuidas

Vanaf januari 2015 is Componence gevestigd in Spaces Zuidas, in het zakelijke hart van Amsterdam. Op deze inspirerende locatie verwachten wij onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn met nieuwe ideeën voor innovatieve oplossingen. Wij zien u graag in Spaces Zuidas, aan de Barbara Strozzilaan 201 in Amsterdam.

Creativiteit en ondernemerszin

In Spaces Zuidas huist een veelheid van bedrijven en bruist het van de ondernemerszin en creativiteit. Componence bevindt zich hier in het goede gezelschap van bedrijven als Twitter, Uber en SpaceX. Het nieuwe kantoor is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De ligging aan de A10 en dichtbij Amsterdam RAI – NS brengt Componence dichterbij klanten in het hele land.   

Spaces

Het kantorenconcept Spaces staat voor stijlvolle flexibele kantoorruimte en compleet uitgeruste vergaderruimtes op vier toplocaties in Nederland: de Amsterdamse Vijzelgracht, Herengracht en Zuidas, en het Haagse Malieveld.  Met een uitgebreid pakket aan voorzieningen biedt het concept een aangename werkomgeving voor bedrijven die de ruimte willen hebben om te kunnen groeien.

Langskomen?

Wilt u een afspraak maken om ons kantoor in Spaces Zuidas te bekijken? Neemt u contact op met Componence via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560.

Voor informatie over Spaces gaat u naar http://www.spaces.nl.

Meer Nieuws