Intrexx kan SharePoint verbeteren

Intrexx vs SharePoint

Intrexx leverancier United Planet wil SharePoint verbeteren. Integratie met Intrexx portalsoftware kan de typische ongemakken verhelpen die het veelgebruikte collaboration platform van Microsoft met zich meebrengt. Doel is om SharePoint niet alleen dynamischer, maar ook gebruiksvriendelijker en goedkoper in onderhoud te maken.

SharePoint: krachtig en complex

SharePoint is een krachtige en veelzijdige oplossing voor intranet, collaboration en contentmanagement. Veel organisaties hebben daar voordeel van, maar een nadeel is dat aanpassingen aan dit complexe systeem vrijwel altijd moeten worden uitgevoerd door experts. Dat leidt gemakkelijk tot hoge kosten. En des te meer aanpassingen er zijn gemaakt, hoe ingewikkelder – en dus duurder – het wordt om de oplossing te updaten.

Intrexx: flexibel en kostenefficiënt

United Planet wil de sterke punten van SharePoint – bijvoorbeeld op het gebied van ECM -combineren met de flexibiliteit van Intrexx. Koppeling met Intrexx workflows en applicaties resulteert in een dynamisch platform, dat zich eenvoudig en kostenefficiënt laat aanpassen aan specifieke eisen en wensen van gebruikers. Ook zullen de mogelijkheden voor data-integratie toenemen. Door dichtbij de standaardconfiguratie van SharePoint te blijven, zullen de kosten voor onderhoud en updates van dit systeem aanzienlijk dalen.

Meer weten?

Componence is klanten graag van dienst bij de implementatie van een Intrexx portal of de ontwikkeling van een Intrexx mobiele applicatie. Neemt u contact op met Componence via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560. Voor informatie over Intrexx en SharePoint gaat u naar www.unitedplanet.com/en/intrexx-sharepoint.

Meer Nieuws