Liferay benoemt Componence tot Eerste Platinum Partner in Nederland

Open source portaal platform wint aan populariteit in Nederland

AMSTERDAM – (8 Mei, 2012) - Liferay, Inc., leverancier van 's werelds toonaangevende enterprise, open source portaal, maakt bekend dat Componence een Liferay Platinum Partner is geworden door de inzet van het open source platform voor klanten in zowel de private als de publieke sector.

"Wij zijn bijzonder verheugd met de benoeming van Componence als de eerste Liferay Platinum Partner in Nederland" aldus Ruud Kluivers, Liferay's Business Development Manager, Benelux. "Componence is een waardevolle partner en is samen met Liferay gegroeid nadat ze nog geen 18 maanden geleden onze eerste Gold Partner werden. In het afgelopen jaar heeft Componence haar hoge mate van expertise in Liferay's producten effectief ingezet om de bedrijfsdoelstelling van haar klanten te helpen realiseren."

"Het overgrote deel van onze klanten zoekt en waardeert de flexibiliteit en efficiency van een robuuste open source portal oplossing en Liferay Portal is de leidende keuze. We zijn vereerd dat we ons in zo korte tijd al Liferay's eerste Nederlandse Platinum Partner mogen noemen," zegt Chris Göbel, Sales Director van Componence. "Het platform levert krachtige integratie mogelijkheden voor enterprise portals, social media mashups, CRM en mobile enterprise oplossingen. Omdat Liferay ook een gunstige geprijsde oplossing is hebben we ons portfolio kunnen uitbreiden met klanten zoals Kluwer, De Zaak, Dunea, Parnassia Bavo Groep, Radboud Universiteit en KLM."

Voor meer informatie over Liferay, bezoek de website www.liferay.com 
Aanvullende informatie over Componence is beschikbaar op de Liferay website partner pagina.

Meer Nieuws