Liferay en TIBCO kondigen partnerschap aan

Open source portalsoftware leverancier Liferay, Inc. gaat een partnerschap aan met aanbieder van infrastructuursoftware TIBCO Software Inc. Dat maakten de twee bedrijven onlangs bekend tijdens de Gartner Portals, Content & Collaboration Summit in San Diego, Californië. De voorgenomen bundeling van krachten biedt Liferay Platinum Partner Componence nieuwe mogelijkheden om de dienstverlening verder te optimaliseren.

Waardevolle aanvulling

De producten van TIBCO vormen een waardevolle aanvulling op de open source enterprise portal en collaboration software van Liferay – leader in het Magic Quadrant for Horizontal Portals van Gartner. TIBCO levert onder meer TIBCO ActiveMatrix BusinessWorks, een krachtig schaalbaar platform met een enterprise message service en verscheidene management- en ontwerptools. Daarnaast voorziet het bedrijf in adapters voor een groot aantal systemen, waaronder SAP, Lotus Notes, Microsoft SharePoint, PeopleSoft, Siebel en Oracle E-Business Suite. Ook TIBCO is Gartner Magic Quadrant leader.

Uniek enterprise applicatieplatform

Combinatie van Liferays innovatieve portaltechnologie en de hoogwaardige integratietechnologie van TIBCO resulteert in een uniek enterprise applicatieplatform. Liferay en TIBCO willen hiermee succesvol tegenwicht bieden aan onder andere IBM, Oracle, SAP, Microsoft en Software AG. Liferay Platinum Partner Componence verwacht klanten nog beter van dienst te kunnen zijn door het nieuwe partnerschap. De krachtenbundeling biedt vooral voordelen voor organisaties die kiezen voor het veelzijdige ontwikkelplatform van Liferay Portal en die ook hoge eisen stellen aan de integratie van third party software.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Componence via sales@componence.nl of 
020-4499560. Meer informatie over Liferay en TIBCO is te vinden op www.liferay.com en www.tibco.com.

Meer Nieuws