Mobile First met Liferay Screens – deel 1

Hebt u zich al gerealiseerd dat mobile tegenwoordig het nummer 1 communicatieplatform is? En dat gebruikers wat dat betreft hoge eisen stellen aan uw organisatie? In onze driedelige blogserie Mobile First met Liferay Screens laten we u zien waarom Liferay Screens de onmisbare schakel is in elke mobile strategy op basis van Liferay. De eerste aflevering verschijnt vandaag.

Native mobile app development

Liferay Screens is de native mobile app development tool die deel uitmaakt van het nieuwe Liferay Digital Experience Platform. De tool maakt het mogelijk om vanuit een iOS app of een Android app direct in te haken op de standaardvoorzieningen van Liferay. Met als voordeel dat de content en functionaliteit voor alle devices en applicaties interfaces wordt geleverd door hetzelfde platform.

 

Hoe werkt Liferay Screens

Uniforme user journey

Met Liferay Screens kunt u uw gebruikers een uniforme user journey bieden, van desktop en portal naar smartphone en mobile app. Componence ontwikkelde recent een native mobile app voor zorgaanbieder Philadelphia. Graag helpen wij ook uw organisatie een voorsprong  nemen bij de ontwikkeling van mobile apps die beantwoorden alle eisen en wensen van de gebruikers van nu.

Meer weten?

Lees onze complete blogserie op Liferay.com. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560. En houdt u de middag van 13 oktober alvast vrij in uw agenda!

Meer Nieuws