Nieuwe website Componence

Vandaag heeft Componence haar website vernieuwd. Sinds begin dit jaar biedt Componence een aantal nieuwe producten en services aan en natuurlijk is ook de Componence website in een nieuw jasje gestoken. 

Componence biedt sinds 2001 internet, social media en mobiele oplossingen met behulp van Java technologie. Met meer dan 200 implementaties is Componence marktleider in Nederland. Zij zetten zich in voor klanten als de gemeente Amsterdam, Kluwer, Dunea en Pharmapartners en maken hierbij gebruik van het beproefde ‘blended' shoring model: lokale expertise en offshore development. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, de andere vestigingen bevinden zich in de Oekraïne en India.

Technologie is niet het enige wat Componence levert: alle projecten worden zorgvuldig beheerd met de doelstelling van de klant altijd in het vizier. Een succesvol ‘state-of-the-art'-project is alleen mogelijk met een constante validatie van de toegevoegde waarde en een snelle ROI van de uiteindelijke oplossing. U kunt op onze vernieuwde website al onze producten en services vinden die door Componence wordt aangeboden.

Meer Nieuws