Contentverzamelaar

why-componence

 • 35+

  Meeste Nederlandse Liferay projecten

 • 32

  Gekwalificeerde Liferay professionals

 • 60+

  Klanten opgeleid tot Liferay Administrator

 • 2011 2012 2013
  2014

  4x winnaar Liferay Excellence Award

 • Eerste Liferay Platinum Partner in Nederland, dus hét aanspreekpunt voor Liferay klanten.

  Eerste Liferay Platinum Partner in Nederland, dus hét aanspreekpunt voor Liferay klanten.

Neem contact op

Mobile Apps

Mobile Apps

Navigatie menu

Informatie aanvragen
Mobile Apps

Eerste Liferay DXP-site Philadelphia gelanceerd

Componence heeft het compleet vernieuwde philadelphia.nl opgeleverd. Een op Liferay DXP gebaseerde site, waarmee zorgaanbieder Philadelphia beter kan beantwoorden aan de specifieke behoeften van zijn verschillende doelgroepen. De nieuwe huisstijl past helemaal bij de veelzijdige identiteit van Philadelphia. In de toekomst migreert Componence ook alle andere sites van Philadelphia naar Liferay DXP.   

Dynamische content en audience targeting

Philadelphia heeft met de nieuwe site de beschikking gekregen over de nieuwste functionaliteiten en technieken van het Liferay-platform. Zo gaat DXP een stap verder op het gebied van de presentatie van dynamische content. Daarnaast zijn er meer mogelijkheden voor audience targeting, zodat Philadelphia cliënten, medewerkers, verwanten en vrijwilligers op het juiste moment kan voorzien van de juiste content.

De inzet van de formulierenstroom in DXP betekent een verbetering van het online aanmeldproces, met volop mogelijkheden om dit verder te optimaliseren.

Customer journeys in kaart gebracht

Uitgangspunt voor Philadelphia was dat alle doelgroepen zich aangesproken voelen en hun weg kunnen vinden op philadelphia.nl. Aan de ontwikkeling van de nieuwe site is dan ook een uitvoerig traject voorafgegaan. Samen met een multidisciplinair team van Philadelphia heeft Componence voor elke doelgroep de behoeften en customer journeys geïdentificeerd, beschreven en uitgewerkt in een sitemap en wireframes.

In het voortraject is ook de te implementeren functionaliteit zo goed mogelijk afgestemd op de verschillende doelgroepen. Het resultaat is onder meer een locatiegids met 360 graden foto's, waarmee mensen snel en eenvoudig hun weg kunnen vinden naar de juiste locatie.

Het beste uit jezelf met Philadelphia

Philadelphia is een grote landelijke zorgaanbieder met een hoofdkantoor in Amersfoort en 600 kleinschalige locaties door het hele land. In totaal begeleiden ongeveer 7.800 medewerkers meer dan 8.000 cliënten. Philadelphia levert zorg op maat en wil er vanuit een christelijke visie aan bijdragen dat mensen met een verstandelijke handicap gelukkig zijn en het beste uit zichzelf halen.

 

Meer weten?

Neemt u contact op met Componence via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560. Voor informatie over Philadelphia gaat u naar www.philadelphia.nl.

Nieuwe Website Stichting Philadelphia Zorg.png

Nieuwe Website Stichting Philadelphia Zorg.png (Versie 1.0)

Miniatuurafbeelding Geupload door Maarten van Heiningen, 25-5-18 15:29
Branches: Zorg Alle Branches Products: Liferay Portal Mobile Apps section: news
Preview

Liferay site 1nP gelanceerd

Nieuwe Liferay site voor 1nP, onderdeel van de Parnassia Groep

Componence heeft een nieuwe Liferay site opgeleverd voor het landelijk netwerk van 600 vrijgevestigde ggz-professionals 1nP. Op deze volledig responsive site kunnen mensen met een zorgbehoefte zelf een geschikte behandelaar kiezen in hun directe omgeving. De aangesloten professionals beschikken er over uitgebreide mogelijkheden voor samenwerken en kennisdelen.

Gericht zoeken naar passende zorg

Mensen met een verwijsbrief van hun huisarts vinden op de site van 1nP snel en eenvoudig hun weg naar passende geestelijke gezondheidszorg. Zij geven eerst aan of er behoefte is aan basis-ggz of specialistische ggz. Daarna kunnen zij gericht zoeken naar het beoogde type behandelaar en/of de gewenste therapievorm bij hen in de buurt. Een kaartoverzicht laat zien waar in Nederland de behandelaars van 1nP zich bevinden. De site bevat verder veel praktische informatie over onder meer wachtlijsten, vergoedingen en verwijzingen.

Besloten netwerk voor professionals

De ggz-professionals van 1nP hebben met de nieuwe site de beschikking gekregen over een besloten netwerk met tal van mogelijkheden voor samenwerken en kennisdelen. Informatie en bestanden laten zich eenvoudig delen in discussiegroepen, die voorzien in social collaboration tools als blogs en microblogging. Documenten zijn centraal toegankelijk in een online beveiligde bibliotheek. De oplossing ontsluit verder een E-health warenhuis en Routine Outcome Measurement- vragenlijsten (ROM).

Toegang tot medisch dossier

In de nabije toekomst wordt ook voor cliënten van 1nP een afgeschermde omgeving beschikbaar gesteld. Zij krijgen er toegang tot hun medisch dossier en kunnen contact opnemen met hun behandelaar in een chatsessie of via de berichtenservice.

Componence realiseert dit project op basis van Liferay Portal Enterprise Edition 6.2 en draagt zorg voor het complete traject: van design en implementatie tot support en hosting.

600 vrijgevestigde ggz-professionals

Stichting 1nP is een landelijk netwerk van vrijgevestigde psychiaters, klinisch psychologen, psychotherapeuten en gz-psychologen. 600 aangesloten ggz-professionals bieden hoogwaardige psychische en psychiatrische behandeling, afgestemd op de individuele hulpvraag van de cliënt. 1nP is een onderdeel van de Parnassia Groep, een van de grootste aanbieders van geestelijke gezondheidszorg in Nederland.

Meer weten?

Componence is Liferay Platinum Partner en levert hoogwaardige diensten, technische ondersteuning en ontwikkeling op maat. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560.

Componence sponsor Intranet in Zorg en Welzijn

De sector Zorg en Welzijn is volop in beweging. Gewijzigde regelgeving, fusies en nieuwe vormen van (samen)werken zijn aan de orde van de dag. Intranet en online community's kunnen organisaties helpen bij deze ontwikkelingen. Op 12 juni zijn daarvan veel inspirerende voorbeelden te zien op het door Componence gesponsorde event Intranet in Zorg en Welzijn.

 

Innovatieve intranetten en online community's

Intranet in Zorg en Welzijn is een kleinschalig, praktijkgericht en interactief event over actuele thema's als kennisdelen, adoptie en community management. Gericht op communicatie- en ICT-professionals in de sector Zorg en Welzijn.

Naast interactieve sessies met experts, biedt Intranet in Zorg en Welzijn vooral veel gelegenheid om kennis te maken met de innovatieve intranetten en online community's van andere organisaties. Bijvoorbeeld met Mijn Philadelphia, het platform van zorgaanbieder Philadelphia en de native mobile intranet app Phlink, beide ontwikkeld door Componence op basis van Liferay.

 

Mijn Philadelphia en Phlink

Mijn Philadelphia geeft medewerkers geïntegreerd toegang tot de zorgdossiers, het personeelssysteem en verschillende servicedesks, ook via de mobile app Phlink. Het platform is volledig 'single sign-on' (SSO). Mijn Philadelphia omvat daarnaast een online community waar medewerkers en vrijwilligers hun ervaringen en kennis kunnen delen. Ook ouders en familie hebben de beschikking over een voor hen ingericht deel van het intranet. Philadelphia en Liferay Platinum Partner Componence werken momenteel aan aanvullende platforms voor verwijzers en voor cliënten.
De 6.300 medewerkers van Philadelphia verlenen vanuit 500 kleinschalige locaties in heel Nederland zorg aan zo'n 7.500 mensen met een verstandelijke beperking.

Meer weten?

Wilt u weten wat een sociaal intranet op basis van Liferay kan betekenen voor uw organisatie? Neemt u contact met ons op via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560. Ga voor meer informatie over Intranet in Zorg en Welzijn op 12 juni naar https://de-walvis.nl/intranetindezorg/

 

flyer Intranet in Zorg en Welzijn 2018.jpg

flyer Intranet in Zorg en Welzijn 2018.jpg (Versie 1.0)

Miniatuurafbeelding Geupload door Maarten van Heiningen, 25-4-18 12:32
Intranet in de Zorg en Welzijn flyer image ivm nieuws item
Preview

Liferay-servicepartner-small.png

Liferay-servicepartner-small.png (Versie 1.0)

Miniatuurafbeelding Geupload door Maarten van Heiningen, 25-4-18 12:22
logo small Liferay Service partner 2018
Preview

Onegini webinar video

Onegini Webinar over integratie samen met Componence met Liferay DXP.

 

Two-factor authenticator app

25 mei 2018 moeten alle Europese organisaties voldoen aan de GPDR/AVR.Veiligheid van persoonlijke gegevens en transacties heeft dan ook in vrijwel elke sector topprioriteit. Security specialist Onegini ontwikkelde een gebruiksvriendelijke two-factor authenticator app die zich eenvoudig laat aanpassen en opschalen. Daarmee is de applicatie bij uitstek geschikt voor gebruik door universiteiten en zorgorganisaties, en ook voor financiële toepassingen. Te koppelen aan elke recente versie van Liferay.

Mobile security voor Liferay

Onegini is business partner van Componence. Componence realiseert onder meer native mobile apps op basis van Liferay Screens. Samen met Onegini implementeren wij momenteel bij zorgaanbieder Philadelphia een geavanceerde mobile security oplossing. Dat betekent voor de 8.000 medewerkers van Philadelphia dat aanmelden niet alleen veiliger, maar ook gemakkelijker wordt dan ooit.

Wilt u meer weten over 2FA en MFA in combinatie met Liferay? Bekijk dan de webinar en vul het formulier in. Of neemt u contact met ons op via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560.

 

Liferay Onegini webinar formulier

Wilt u de webinar terug kijken?  Vul het formulier in!

 

Creëer de veiligste login met Liferay.

Op zoek naar een gebruiksvriendelijke GDPR/AVR compliant login-oplossing voor uw Liferay omgeving? Meer weten over two-factor en multi-factor authentication? Op woensdag 11 april van 14.00 tot 15.00 CEST hebben Mathijs Brand van Onegini en senior Liferay portal solution consultant Maarten van Heiningen van Componence een webinar over deze onderwerpen verzorgt.

Two-factor authenticator app

25 mei 2018 moeten alle Europese organisaties voldoen aan de GPDR/AVR.Veiligheid van persoonlijke gegevens en transacties heeft dan ook in vrijwel elke sector topprioriteit. Security specialist Onegini ontwikkelde een gebruiksvriendelijke two-factor authenticator app die zich eenvoudig laat aanpassen en opschalen. Daarmee is de applicatie bij uitstek geschikt voor gebruik door universiteiten en zorgorganisaties, en ook voor financiële toepassingen. Te koppelen aan elke recente versie van Liferay.

Mobile security voor Liferay

Onegini is business partner van Componence. Componence realiseert onder meer native mobile apps op basis van Liferay Screens. Samen met Onegini implementeren wij momenteel bij zorgaanbieder Philadelphia een geavanceerde mobile security oplossing. Dat betekent voor de 8.000 medewerkers van Philadelphia dat aanmelden niet alleen veiliger, maar ook gemakkelijker wordt dan ooit.

Wilt u meer weten over 2FA en MFA in combinatie met Liferay? Bekijk dan de webinar en vul het formulier in. Of neemt u contact met ons op via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560.

 

975893042.mp4

975893042.mp4 (Versie 1.0)

Geupload door Maarten van Heiningen, 17-4-18 21:29
Webinar Onegini
Products: Liferay Portal
Labels: liferay onegini webinar authenticatie twee factor

Bitbucket Licenties

Klik hier voor de prijs van Atlassian licenties.

Hipchat Licenties

Klik hier voor de prijs van Atlassian licenties.

Confluence Licenties

Klik hier voor de prijs van Atlassian licenties.

Prijzen Liferay licenties

Klik hier voor de prijs van Liferay Enterprise Edition licenties.

Prijzen Liferay licenties

Klik hier voor de prijs van Liferay Enterprise Edition licenties.

Atlassian Licenties

Klik hier voor de prijs van Atlassian licenties.

GDPR compliance? Webinar 2FA for your Liferay environment

Arcusys lanceert nieuwe versie Valamis - Learning Experience Platform

Op zoek naar een gebruiksvriendelijke GDPR/AVR compliant login-oplossing voor uw Liferay omgeving? Meer weten over two-factor en multi-factor authentication? Op woensdag 11 april van 14.00 tot 15.00 CEST verzorgen Mathijs Brand van Onegini en senior Liferay portal solution consultant Maarten van Heiningen van Componence een webinar over deze onderwerpen. Schrijf nu in!

Two-factor authenticator app

25 mei 2018 moeten alle Europese organisaties voldoen aan de GPDR/AVR.Veiligheid van persoonlijke gegevens en transacties heeft dan ook in vrijwel elke sector topprioriteit. Security specialist Onegini ontwikkelde een gebruiksvriendelijke two-factor authenticator app die zich eenvoudig laat aanpassen en opschalen. Daarmee is de applicatie bij uitstek geschikt voor gebruik door universiteiten en zorgorganisaties, en ook voor financiële toepassingen. Te koppelen aan elke versie van Liferay.

Mobile security voor Liferay

Onegini is business partner van Componence. Componence realiseert onder meer native mobile apps op basis van Liferay Screens. Samen met Onegini implementeren wij momenteel bij zorgaanbieder Philadelphia een geavanceerde mobile security oplossing. Dat betekent voor de 8.000 medewerkers van Philadelphia dat aanmelden niet alleen veiliger, maar ook gemakkelijker wordt dan ooit.

Meer weten?

Wilt u meer weten over 2FA en MFA in combinatie met Liferay? Schrijft u zich dan nu gratis in voor het webinar Two-factor authentication for your Liferay environment op woensdag 11 april van 14.00 tot 15.00 CEST. Of neemt u contact met ons op via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560.

Onegini Webinar april 2018.jpg

Onegini Webinar april 2018.jpg (Versie 1.1)

Miniatuurafbeelding Geupload door Maarten van Heiningen, 4-4-18 9:21
Preview

meer nieuws