Nu beschikbaar: Intrexx 7.0

Intrexx 7.0 heeft een compleet vernieuwde user interface en biedt daarnaast een groot aantal aanvullende applicaties. De mogelijkheden van dit breed toepasbare ontwikkel- en beheerplatform zijn daarmee opnieuw aanzienlijk toegenomen. Componence is klanten graag van dienst bij de implementatie van een Intrexx portal of de ontwikkeling van een Intrexx mobiele applicatie.

Nieuwe features

Met de visuele en intuïtieve user interface van versie 7.0 vinden gebruikers nog sneller en gemakkelijker hun weg met Intrexx. Zij kunnen daarbij gebruikmaken van nieuwe mogelijkheden voor het toepassen van berekeningen, het bijhouden en controleren van kalenders, en het opslaan van weergaven als PDF. De opties voor bestandsverwerking zijn verbeterd en er is een aantal interactieve en dynamische tabellen en grafieken toegevoegd. Nieuw is ook de integratie met de DMS-oplossing M-files.

Moeiteloze integratie SAP-database

Intrexx is platformonafhankelijk en draait op vrijwel ieder besturingssysteem. De software is snel en eenvoudig te integreren met de meest uiteenlopende systemen en applicaties. Gegevens uit bestaande databases laten zich vlot lezen en wegschrijven met behulp van de beschikbare adapters. Er zijn adapters voor onder meer SAP Business Suite (via RFC), SAP NetWeaver Gateway (via OData), SAP Business One, Microsoft Office (Excel, Word etc.), Microsoft Exchange en IBM Lotus Notes.

Meer weten?

Neemt u contact op met Componence via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560. Voor informatie over Intrexx gaat u naar www.unitedplanet.com/intrexx.

Meer Nieuws