Nu beschikbaar: Mobile First met Liferay Screens – deel 3

Een digital experience creëren betekent ook: mobile apps realiseren. Daarom blijft Componence vooroplopen bij de ontwikkeling en verbetering van Liferay Screens. Wat zijn onze plannen met deze tool en hoe ziet de toekomst van onze mobile apps eruit? Daarover gaat het laatste deel van onze driedelige blogserie Mobile First met Liferay Screens: De toekomst.

Tweede Screenlets Library

Componence heeft Liferay Screens inmiddels aangevuld en verbreed met een groot aantal nieuwe screenlets. Die vormen een waardevolle aanvulling op de functionaliteit van de standaard Liferay Screens Library. Ook in de toekomst blijven wij  voortdurend screenlets toevoegen aan onze Tweede Screenlets Library. Dat biedt ongekende kansen voor organisaties die Liferay inzetten als onderdeel van hun mobile strategy.

Mobile First with Liferay Screens

Native mobile app op maat

Benieuwd wat een mobile app op basis van Liferay Screens kan betekenen voor de toekomst van uw organisatie? Componence toont u al vóór de ontwikkelfase een werkende branded app. Zodra de toe te voegen business value is bepaald, kunnen wij op korte termijn een native mobile app op maat leveren. Bent u eerder geïnteresseerd in een standaardproduct? Houdt u dan vooral de ontwikkeling van onze Social DXP App in het oog.

Meer weten?

Lees onze complete blog op Liferay.com en bezoek onze roadshow op 13 oktober in Amsterdam. U kunt zich nu inschrijven. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560.

Meer Nieuws