Ontmoet Componence op het Liferay Europe Symposium 2012 in Wiesbaden

Op 16 en 17 oktober 2012 vindt in het Duitse Wiesbaden het vijfde Liferay Europe Symposium plaats. Componence is Platinum Sponsor van dit evenement en biedt Nederlandse bezoekers een ontmoetingsplaats in de Sponsor Area en Keynote Hall van het Kurhaus Wiesbaden. U herkent onze stand aan de oranje ballonnen.

Kennisdelen en netwerken

Het jaarlijkse Liferay Europe Symposium is de gelegenheid bij uitstek om kennis te delen en te netwerken. U kunt presentaties en sessies bijwonen met Liferay executives, architecten en technical leads en uw vaardigheden vergroten in hands-on workshops en trainingen. Ook lichten internationale Liferay klanten in casestudies toe hoe Liferay voorziet in de eisen en wensen van hun organisatie. Het centrale thema is Open: For Business.

Platinum Sponsorship

Componence is Platinum Sponsor van het Liferay Europe Symposium 2012. Wij zijn de enige Liferay Platinum Partner in Nederland en ontvangen Nederlandse Liferay gebruikers en andere geïnteresseerden graag in onze stand in de Sponsor Area en Keynote Hall van het Kurhaus Wiesbaden. U bent van harte welkom om met ons van gedachten te wisselen over Liferay Portal als platform en om ons al uw vragen te stellen. Wij delen met plezier onze kennis en ervaring met u.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kijk op:
www.liferay.com/events/liferay-symposiums/europe-2012

Meer Nieuws