Partnerschap Componence - Arcusys

Componence is businesspartner geworden van Arcusys, ontwikkelaar van Valamis eLearning for Liferay. Het nieuwe partnerschap betekent voor Componence een belangrijke stap voorwaarts in de dienstverlening voor klanten met wensen op het gebied van e-learning.

Open source specialist

Arcusys is een innovatieve IT-dienstverlener en open source specialist. De door Arcusys ontwikkelde toepassing Valamis e-Learning for Liferay werd in augustus 2013 uitgeroepen tot beste commerciële app in de Liferay Marketplace. De oplossing is intussen geïmplementeerd bij verscheidene internationale onderwijsinstellingen en organisaties.

Flexibele sociale leeromgeving

Valamis is volledig geïntegreerd in Liferay Portal. Dat resulteert in een flexibele sociale leeromgeving, die Componence exact kan afstemmen op specifieke klantwensen. Het nieuwe partnerschap met Arcusys biedt klanten naast de mogelijkheid van enterprise ondersteuning, ook een extra garantie voor kwaliteit en continuïteit.

Meer weten?

Neem contact op met Componence via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560. Meer informatie over Liferay en Arcusys is te vinden op www.liferay.com en www.arcusys.fi.

Meer Nieuws