Roadshow 2012

Maandagmiddag 23 Januari 2012: Enterprise Edition 6.1

Wij nodigen u graag uit voor de tweede Nederlandse Liferay Roadshow georganiseerd in Amstelveen door Liferay en Componence. Veel bedrijven hebben met de inzet van Liferay al grote en belangrijke verbeteringen gerealiseerd in de productiviteit en ROI van hun webbased initiatieven.

De release van Liferay 6.1 EE, biedt onze klanten het allernieuwste op het gebied van
portals, social media, content en collaboration. Zowel technische deskundigen als business experts van Liferay en Componence staan voor u klaar om met u van gedachten te wisselen. Daarnaast zullen zij ingaan op uw specifieke vragen.

Liferay presenteert u de laatste ontwikkelingen op het gebied van portal- en webtechnologie en demonstreert de rijke functionaliteit van Liferay 6.1 EE. Nieuwe business klantcases zullen doorgenomen worden zodat u een beeld krijgt over de Liferay Componence oplossingen.

Het aantal deelnemersplaatsen is beperkt dus registreer nu! Na aanmelding krijgt u uiterlijk maandag 16 januari 2012 een bevestiging met de exacte locatie en tijd en de agendapunten. Aan het evenement zijn geen kosten verbonden. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u mailen naar sales@componence.nl of bellen naar +31(0)20 44 99 560. 

Graag tot ziens op 23 januari!

Met vriendelijke groet,
Chris Göbel
Commercial Director, Componence

De roadshow is bedoeld voor eindklanten. IT services bedrijven ontmoeten wij graag op het community event van 15 november 2011 http://www.liferay.com/events/community-events.

Meer Nieuws