Succesvolle livegang vijf nieuwe sites Parnassia Groep

Componence heeft opnieuw vijf nieuwe sites opgeleverd voor zorgaanbieder Parnassia Groep. Het betreft de doelgroepensites Parnassia, Bavo Europoort en Dijk en Duin voor psychiatrische hulp in verschillende regio's, i-psy voor interculturele psychiatrie, en Lucertis voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Het – voorlopige - totale aantal Liferay sites van de Parnassia Groep komt daarmee op acht.

Innovatief nieuw platform

In februari gingen naast de overkoepelende portal van de Parnassia Groep ook al twee doelgroepensites live: Indigo voor mentale ondersteuning en Brijder voor verslavingszorg. De Parnassia Groep zet met zijn nieuwe platform in op innovatieve zorg aan patiënten en uniforme ondersteuning van behandelaars en administratief personeel. Portaalpartner Componence realiseert de complete oplossing op basis van Liferay Portal 6.1 Enterprise Edition.

Specialist in geestelijke gezondheid

De Parnassia Groep is een van de grootste aanbieders van geestelijke gezondheidszorg in Nederland. De organisatie kiest voor verregaande modernisering van de zorg en investeert voortdurend in verbetering en vernieuwing. Met een combinatie van e-health en face-to-face behandeling wil de Parnassia Groep de best mogelijke en betaalbare zorg bieden.

Meer weten?

Neemt u contact op met Componence via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560. Voor informatie over de Parnassia Groep gaat u naar www.parnassiagroep.nl.

Meer Nieuws