Webinar! Lees Mobile First met Liferay Screens - deel 4

Mobile Strategy: Optimizing for the Connected Customer

Op 4 april, van 16.00 tot 17.00 CET verzorgen senior Liferay portal solution consultant Maarten van Heiningen en lead mobile software engineer José Manuel Navarro een webinar over de native mobile app development tool Liferay Screens. 'Mobile Strategy: Optimizing for the Connected Customer' is een must see voor iedereen die belangstelling heeft voor een mobile app in combinatie met Liferay. Vooruitlopend op het webinar verschijnt vandaag deel 4 van onze blogserie Mobile First met Liferay Screens.

Uniforme customer journey met DXP

Veel organisaties willen hun klanten of werknemers een eenduidige digitale wereld bieden die zich ook uitstrekt tot de smartphone en tablet. Liferay DXP is ontworpen om zo'n uniforme customer journey te realiseren. Met Liferay Screens kunnen we vanuit een native app direct inhaken op de standaardvoorzieningen van Liferay. Daardoor worden de content en functionaliteit voor alle devices geleverd door hetzelfde platform. De grote kracht van deze tool ligt in de screenlets, herbruikbare componenten vergelijkbaar met plug-ins.

Webinar en demo Componence app

Wat zijn de voordelen van een native mobile app op basis van Liferay Screens? Welke mogelijkheden geven de screenlets zoals die tot op heden zijn ontwikkeld door Componence en Liferay? En hoe ziet de toekomst van onze mobile apps eruit? Maarten van Heiningen vertelt het u op 4 april, waarbij u een demo ziet van de Componence app. José Manuel Navarro van Liferay gaat nader in op de technische aspecten van Liferay Screens.

Meer weten?

Lees onze complete blog op Liferay.com en schrijf u in voor het webinar 'Mobile Strategy: Optimizing for the Connected Customer ' op 4 april, 16.00 – 17.00 CET. Voor nadere informatie kunt u contact met ons opnemen via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560.

Meer Nieuws