NIEUWS

Eerste Liferay DXP-site Philadelphia gelanceerd

Componence heeft het compleet vernieuwde philadelphia.nl opgeleverd. Een op Liferay DXP gebaseerde site, waarmee zorgaanbieder Philadelphia beter kan beantwoorden aan de specifieke behoeften van zijn verschillende doelgroepen. De nieuwe huisstijl past helemaal bij de veelzijdige identiteit van Philadelphia. In de toekomst migreert Componence ook alle andere sites van Philadelphia naar Liferay DXP.   

Dynamische content en audience targeting

Philadelphia heeft met de nieuwe site de beschikking gekregen over de nieuwste functionaliteiten en technieken van het Liferay-platform. Zo gaat DXP een stap verder op het gebied van de presentatie van dynamische content. Daarnaast zijn er meer mogelijkheden voor audience targeting, zodat Philadelphia cliënten, medewerkers, verwanten en vrijwilligers op het juiste moment kan voorzien van de juiste content.

De inzet van de formulierenstroom in DXP betekent een verbetering van het online aanmeldproces, met volop mogelijkheden om dit verder te optimaliseren.

Customer journeys in kaart gebracht

Uitgangspunt voor Philadelphia was dat alle doelgroepen zich aangesproken voelen en hun weg kunnen vinden op philadelphia.nl. Aan de ontwikkeling van de nieuwe site is dan ook een uitvoerig traject voorafgegaan. Samen met een multidisciplinair team van Philadelphia heeft Componence voor elke doelgroep de behoeften en customer journeys geïdentificeerd, beschreven en uitgewerkt in een sitemap en wireframes.

In het voortraject is ook de te implementeren functionaliteit zo goed mogelijk afgestemd op de verschillende doelgroepen. Het resultaat is onder meer een locatiegids met 360 graden foto's, waarmee mensen snel en eenvoudig hun weg kunnen vinden naar de juiste locatie.

Het beste uit jezelf met Philadelphia

Philadelphia is een grote landelijke zorgaanbieder met een hoofdkantoor in Amersfoort en 600 kleinschalige locaties door het hele land. In totaal begeleiden ongeveer 7.800 medewerkers meer dan 8.000 cliënten. Philadelphia levert zorg op maat en wil er vanuit een christelijke visie aan bijdragen dat mensen met een verstandelijke handicap gelukkig zijn en het beste uit zichzelf halen.

 

Meer weten?

Neemt u contact op met Componence via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560. Voor informatie over Philadelphia gaat u naar www.philadelphia.nl.

Meer Nieuws