Over Componence

Hoogwaardige oplossingen

Componence realiseert sinds 2001 hoogwaardige innovatieve oplossingen voor internet, social media en mobile devices. Met meer dan tweehonderd portalimplementaties zijn wij marktleider in Nederland. Om klanten een zo groot mogelijke toegevoegde waarde te kunnen leveren, werkt Componence uitsluitend met best of breed producten.

Onze producten

Wij hebben veel ervaring met de implementatie van het open source product Liferay Portal - Enterprise Edition - en zijn daarmee ook marktleider in de Benelux. Daarnaast ontwikkelt Componence native iOS en Android mobile apps. Wij zijn partner van Valamis (e-learning), Atlassian en Onegini.

Implementaties en support

Componence is Liferay Platinum Partner en staat daarmee voor kwaliteit in implementaties en support. Dagelijks ervaren klanten als Philadelphia, Radboud Universiteit, AS Watson en Parnassia Groep de voordelen van onze uitgebreide expertise.

Betrouwbare partner

Klanten vinden in Componence een betrouwbare partner die hun doelstellingen steeds zorgvuldig in het vizier houdt. Constante validatie van de toegevoegde waarde en een snelle ROI op de uiteindelijke oplossing resulteren daarbij in een succesvol project.

Blended sourcing

Componence maakt gebruik van het blended sourcing model, dat lokale expertise combineert met offshore development. Vanuit ons hoofdkantoor in Nederland werken wij samen met onze vestiging in India.

Waarom Componence

 • 35+

  Meeste Nederlandse Liferay projecten

 • 32

  Gekwalificeerde Liferay professionals

 • 60+

  Klanten opgeleid tot Liferay Administrator

 • 2011 2012 2013
  2014

  4x winnaar Liferay Excellence Award

 • Eerste Liferay Platinum Partner in Nederland, dus hét aanspreekpunt voor Liferay klanten.

  Eerste Liferay Platinum Partner in Nederland, dus hét aanspreekpunt voor Liferay klanten.

Neem contact op

NIEUWS

Vacatures